Over ons

Team

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!


W.J. de Bruïne  Tandarts
(BIG-nummer: 49020342402)

“Voor mij als tandarts zie ik iedere dag nieuwe uitdagingen. De werkzaamheden als algemeen practicus zijn zeer divers, maar ook zeer leuk. Je kan met de huidige ontwikkelingen niet alleen tandarts zijn.  De huidige praktijk moet multidisciplinair zijn. Verschillende deskundigheden onder één dak. Dat is de toekomst en zorgt voor een optimale benadering en behandeling.

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in de CAD/Cam technologie, parodontologie en implantologie. Met het Cerec systeem kan ik allerlei soorten behandelingen doen. In de directe restauratieve tandheelkunde maken we gebruik van composiet en keramiek. Door een juiste toepassing hebben ze een lange levensduur en esthetische meerwaarde. Voor zowel de tandarts en patiënt een groot voordeel. Zeker omdat bijna alle behandelingen in één zitting gebeuren. De “one-visit-dentistry” zo geheten. Deze ervaringen deel ik in de vorm van lezingen en workshops voor tandartsen en bedrijven.”


Martin Zoutendijk  Tandarts
(BIG-nummer: 69921618102)

“Tandarts zijn is voor mij zeer dankbaar werk en ik help mensen graag. Zorg op maat vind ik erg belangrijk. Dat wil zeggen: afgestemd op de wensen en behoeften van de patiënt. Als zorgverlener vind ik aspect familie of gezin-tandarts iets wat ik mis in de huidige veranderende zorg. Er wordt veel uitbesteed aan derden. Op zich niet verkeerd in speciale gevallen. Maar doorgaans doen wij alles zelf. Ik heb met name affiniteit met wortelkanaal behandelingen. Het maken van restauraties, kronen met Cerec en de CAD/CAM is een mooie nieuwe techniek. We scannen en maken een digitale afdruk. Dezelfde zitting wordt de definitieve kroon nog geplaatst. Een goede tandarts voor mij is een tandarts die zorg verleent, mee gaat met de tijd en op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.


H.J.van Mill  Tandarts-endodontoloog
(BIG-nummer: 89022819102)

In 1982 studeerde ik af als tandarts aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Ik had al een opleiding achter de rug in de Civiele Techniek en heb 4 jaar booreilanden ontworpen voor de olie en gasvelden in de Noordzee. Uiteindelijk was engineering op microscopisch niveau als Endodontist mijn roeping. Na mijn afstuderen heb ik veel postacademisch onderwijs gevolgd. In de Parodontologie op de universiteit van Göteborg bij professor Jan Lindhe en Sture Nyman. In Los Angeles de POS cursus in de Orthodontie van Dr. Donald McGann. Dr. McGann raadde mij aan, indien ik mijn endodontische kennis en vaardigheid wilde vergroten, om contact op te nemen met dr. Clifford J. Ruddle in California. Ik ben Dr. Ruddle eeuwig dankbaar voor alles wat hij mij heeft geleerd, en ik mag zeggen: hij is geen makkelijke leraar!

15 Jaar lang heb ik samen met hem gedoceerd als assistent bij de hands-on trainingen. Ik ben er buitengewoon trots op dat ik lid ben van zijn team. 30 Jaar heb ik een verwijspraktijk voor endodontologie in Amstelveen gevoerd.

En ik ben heel blij dat Wim en zijn team mij welkom hebben geheten.

Het is voor ons allemaal een inspirerende tijd. Endodontische behandelingen vereisen een team-effort en ik ben heel gelukkig dat ik bij Residentaal tandartsen kan en mag blijven zorgen voor patiënten op het hoogste niveau.


Katinka Sterk Tandarts
(BIG-nummer: 9932431602)

Sinds maart 2023 ben ik, na het afronden van mijn studie Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, werkzaam bij Residentaal. En met veel plezier! Het is een leuke uitdaging om met het kundige team van deze praktijk te kunnen werken. Wat ik belangrijk vind: samen met de patiënt tot een optimaal behandelresultaat komen. De moderne technieken hier binnenshuis, bieden daar de optimale mogelijkheid voor.


Anneke Schoustra Tandarts
(BIG-nummer: 59021983302)


Brenda Galdón Alba Tandarts
(BIG-nummer: 39921130402)


Awaz Ahmed Mondhygiënist


Soukaina Essadek Paro-preventieassistent


Naomi Ekelmans  Preventieassistent


Sophia van Batenburg  Preventieassistent

Samen met mijn collega’s helpen wij alle patiënten met alle kennis en kunde naar een gezonde mond. Het beheersen van een goed mondhygiëne is van groot belang voor een goed gebit. Dit doe ik al heel wat jaar met veel plezier. Samen met U een team om de gewenste resultaten te halen en te behouden!

 


Charlotte Zonneveld Preventieassistent & tandartsassistent


Isis Schoneveld  Tandartsassistent

 

Als assistente zorg ik ervoor dat de tandarts zijn volle aandacht kan richten op de behandeling. Ik ben verantwoordelijk voor alles wat er naast de tandarts en in de kamer gebeurd. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het voorraad beheer en begeleiden van stagiaires.


 Berfin Aksoy Tandartsassistent

 

 


Romy Ophof Tandartsassistent


Joelle Loekabino Tandartsassistent

 


Nesliha Karasu  Tandartsassistent

 

 


Amine  Tandartsassistent

Als assistente help ik de tandarts bij de behandelingen. Zodat hij zijn behandeling goed en in alle rust kan doen.


F.M. van den Dolder Tandartsassistent


Larischka Knottenbelt Receptie


Sandra Araujo Praktijkmanager


Aangesloten bij

Residentaal Tandarts in Den Haag Residentaal Tandarts in Den Haag