Over ons

Team

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

W.J. de Bruïne  Tandarts
(BIG-nummer: 49020342402)

“Voor mij als tandarts zie ik iedere dag nieuwe uitdagingen. De werkzaamheden als algemeen practicus zijn zeer divers, maar ook zeer leuk. Je kan met de huidige ontwikkelingen niet alleen tandarts zijn.  De huidige praktijk moet multidisciplinair zijn. Verschillende deskundigheden onder één dak. Dat is de toekomst en zorgt voor een optimale benadering en behandeling.

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in de CAD/Cam technologie, parodontologie en implantologie. Met het Cerec systeem kan ik allerlei soorten behandelingen doen. In de directe restauratieve tandheelkunde maken we gebruik van composiet en keramiek. Door een juiste toepassing hebben ze een lange levensduur en esthetische meerwaarde. Voor zowel de tandarts en patiënt een groot voordeel. Zeker omdat bijna alle behandelingen in één zitting gebeuren. De “one-visit-dentistry” zo geheten. Deze ervaringen deel ik in de vorm van lezingen en workshops voor tandartsen en bedrijven.”


Martin Zoutendijk  Tandarts
(BIG-nummer: 69921618102)

“Tandarts zijn is voor mij zeer dankbaar werk en ik help mensen graag. Zorg op maat vind ik erg belangrijk. Dat wil zeggen: afgestemd op de wensen en behoeften van de patiënt. Als zorgverlener vind ik aspect familie of gezin-tandarts iets wat ik mis in de huidige veranderende zorg. Er wordt veel uitbesteed aan derden. Op zich niet verkeerd in speciale gevallen. Maar doorgaans doen wij alles zelf. Ik heb met name affiniteit met wortelkanaal behandelingen. Het maken van restauraties, kronen met Cerec en de CAD/CAM is een mooie nieuwe techniek. We scannen en maken een digitale afdruk. Dezelfde zitting wordt de definitieve kroon nog geplaatst. Een goede tandarts voor mij is een tandarts die zorg verleent, mee gaat met de tijd en op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

 

 

H.J.van Mill  Tandarts-endodontoloog

In 1982 studeerde ik af als tandarts aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Ik had al een opleiding achter de rug in de Civiele Techniek en heb 4 jaar booreilanden ontworpen voor de olie en gasvelden in de Noordzee. Uiteindelijk was engineering op microscopisch niveau als Endodontist mijn roeping. Na mijn afstuderen heb ik veel postacademisch onderwijs gevolgd. In de Parodontologie op de universiteit van Göteborg bij professor Jan Lindhe en Sture Nyman. In Los Angeles de POS cursus in de Orthodontie van Dr. Donald McGann. Dr. McGann raadde mij aan, indien ik mijn endodontische kennis en vaardigheid wilde vergroten, om contact op te nemen met dr. Clifford J. Ruddle in California. Ik ben Dr. Ruddle eeuwig dankbaar voor alles wat hij mij heeft geleerd, en ik mag zeggen: hij is geen makkelijke leraar!

15 Jaar lang heb ik samen met hem gedoceerd als assistent bij de hands-on trainingen. Ik ben er buitengewoon trots op dat ik lid ben van zijn team. 30 Jaar heb ik een verwijspraktijk voor endodontologie in Amstelveen gevoerd.

En ik ben heel blij dat Wim en zijn team mij welkom hebben geheten.

Het is voor ons allemaal een inspirerende tijd. Endodontische behandelingen vereisen een team-effort en ik ben heel gelukkig dat ik bij Residentaal tandartsen kan en mag blijven zorgen voor patiënten op het hoogste niveau.

___________________________________________________________

René Overmars  Tandarts-implantoloog, NVOI
(BIG-nummer: 9023171102)

 

In 1987 ben ik afgestudeerd als tandarts.

Na een aantal jaar als waarnemer te hebben gewerkt en zodoende wist wat ik niet wilde, ben ik in Apeldoorn in een kleine groepspraktijk ingestroomd. In de loop der jaren heb ik deze groepspraktijk in zijn geheel overgenomen en uitgebreid naar een praktijk met 12 behandelkamers en een cursuscentrum. Na verkoop van deze praktijk en later een kleinere praktijk houd ik mij alleen nog bezig met de implantologie. In 2007 vond de registratie als erkend NVOI implantoloog plaats en vanaf 2010 richt ik mij volledig op dit vakgebied dat inmiddels vakvolwassen is geworden.

Naast de vaardigheid van de behandelaar hangt het succes van het implanteren ook af van het inzicht en de betrokkenheid van degene die het implantaat krijgt geplaatst. En dat doen we samen!

____________________________________________________________

Francien de Bruïne  Paro-preventieassistent
Gecertificeerd preventieassistent, Anesthesie, Röntgen en Paro Plus

Met veel plezier zie ik u tijdens uw reguliere controle voor de gebitsreiniging. Last van uw tandvlees of heeft het wat extra aandacht nodig? Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van gingivitis (ontstoken tandvlees). Ik zal u informeren over gebitsverzorging, het ontstaan van gaatjes, tandvleesaandoeningen en het effect van eetgewoontes op het gebit. Poetst u eigenlijk wel optimaal? Jong of oud, ik leer u graag hoe u het beste kunt tandenpoetsen. Ook zult u mij zien in de nazorg van uw wondgenezing en nazorg voor implantaten. Bent u angstig? Graag begeleid ik u om toch uw mondhygiëne goed bij te houden.

“Voorkomen is beter dan genezen, dat kunnen we samen bereiken.”


Sophia van Batenburg  Preventieassistent

Samen met mijn collega’s helpen wij alle patiënten met alle kennis en kunde naar een gezonde mond. Het beheersen van een goed mondhygiëne is van groot belang voor een goed gebit. Dit doe ik al heel wat jaar met veel plezier. Samen met U een team om de gewenste resultaten te halen en te behouden!

 


Isis Schoneveld  Tandartsassistent

Als assistente zorg ik ervoor dat de tandarts zijn volle aandacht kan richten op de behandeling. Ik ben verantwoordelijk voor alles wat er naast de tandarts en in de kamer gebeurd. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het voorraad beheer en begeleiden van stagiaires.


Danique Aartsen  Tandarts i.o.

Preventie werk en assisterende functie tandartsen CadCam en implantologie

Ik ben in mijn vijfde jaar van mijn studie tandheelkunde en hoop binnen jaar mijn master te halen. Ik wil graag zo goed mogelijk het vak leren en werk daarom veel in de algemene praktijk. Ervaring op doen onder goede begeleiding is wat ik zoek. Bij de praktijk ben ik nauw betrokken door mijn ondersteunende functie en werkzaamheden die toegestaan zijn volgens de richtlijnen.

 


 

Naomi Ekelmans  Preventieassistent

 


Nesliha Karasu  Tandartsassistent

 


Hanin Jeridi  Tandartsassistent

 


Charlotte Zonneveld  Tandartsassistent

 


Amine  Tandartsassistent

Als assistente help ik de tandarts bij de behandelingen. Zodat hij zijn behandeling goed en in alle rust kan doen.


Aangesloten bij

Residentaal Tandarts in Den Haag Residentaal Tandarts in Den Haag