Over ons

Team

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

W.J. de Bruïne (tandarts/praktijkeigenaar)
(BIG-nummer: 49020342402)

“Voor mij als tandarts zie ik iedere dag nieuwe uitdagingen. De werkzaamheden als algemeen practicus zijn zeer divers, maar ook zeer leuk. Je kan met de huidige ontwikkelingen niet alleen tandarts zijn.  De huidige praktijk moet multidisciplinair zijn. Verschillende deskundigheden onder één dak. Dat is de toekomst en zorgt voor een optimale benadering en behandeling.

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in de CAD/Cam technologie, die enorm is verbeterd. Met het Cerec systeem kan ik allerlei soorten behandelingen doen. In de directe restauratieve tandheelkunde maken we gebruik van composiet en keramiek. Door een juiste toepassing hebben ze een lange levensduur en esthetische meerwaarde. Voor zowel de tandarts en patiënt een groot voordeel. Zeker omdat de de behandelingen in één zitting gebeuren. De “one-visit-dentistry” zo geheten. Deze ervaringen deel ik in de vorm van lezingen en workshops voor tandartsen en bedrijven.”


Martin Zoutendijk (tandarts)
(BIG-nummer: 69921618102)

“Tandarts zijn is voor mij zeer dankbaar werk en ik help mensen graag. Zorg op maat vind ik erg belangrijk. Dat wil zeggen: afgestemd op de wensen en behoeften van de patiënt. Als zorgverlener vind ik aspect familie of gezin-tandarts iets wat ik mis in de huidige veranderende zorg. Er wordt veel uitbesteed aan derden. Op zich niet verkeerd in speciale gevallen. Maar doorgaans doen wij alles zelf. Ik heb met name affiniteit met wortelkanaal behandelingen. Het maken van restauraties, kronen met Cerec en de CAD/CAM is een mooie nieuwe techniek. We scannen en maken een digitale afdruk. Dezelfde zitting wordt de definitieve kroon nog geplaatst. Een goede tandarts voor mij is een tandarts die zorg verleent, mee gaat met de tijd en op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.


Robbert- Jan Renting (tandarts- implantoloog NVOI)
(BIG-nummer: 49910972505 )

Sinds 2008 ben ik werkzaam als tandarts. Na mijn afstuderen kon ik aan de slag op de Polikliniek Kaakchirurgie in Twente. Hier kwam ik in aanraking met dento-alveolaire chirurgie, het verwijderen van complexe verstandskiezen en implantologie. Mijn interesse om mij verder te ontwikkelen in het laatste was geboren! In 2012 startte ik met de 3-jarige post-academische opleiding Implantologie en Reconstructieve Tandheelkunde aan het Academisch Centrum Amsterdam (ACTA), teneinde de implantologie op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen uitvoeren. Na afronding van deze opleiding heb ik met name in verwijspraktijken voor implantologie gewerkt. Een goede mondgezondheid is van groot belang voor een goede algemene gezondheid, maar ook voor de levensduur van het implantaat.
”Ik behandel mijn patiënten zoals ikzelf behandeld zou willen worden: kwaliteitsgericht, met een brede blik en volgens een duidelijk plan. Mijn doel is mijn patiënten een zo duurzaam en mooi mogelijke oplossing te bieden!”


Francien de Bruïne  Paro Preventie Assistente
Gecertificeerd preventie Assistente, Anesthesie, Röntgen en Paro Plus

Met veel plezier zie ik u tijdens uw reguliere controle voor de gebitsreiniging. Last van uw tandvlees of heeft het wat extra aandacht nodig? Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van gingivitis (ontstoken tandvlees). Ik zal u informeren over gebitsverzorging, het ontstaan van gaatjes, tandvleesaandoeningen en het effect van eetgewoontes op het gebit. Poetst u eigenlijk wel optimaal? Jong of oud, ik leer u graag hoe u het beste kunt tandenpoetsen. Ook zult u mij zien in de nazorg van uw wondgenezing en nazorg voor implantaten. Bent u angstig? Graag begeleid ik u om toch uw mondhygiëne goed bij te houden.

“Voorkomen is beter dan genezen, dat kunnen we samen bereiken.”


Sophia van Batenburg  Preventie Assistente

Samen met mijn collegae helpen wij alle patiënten met alle kennis en kunde naar een gezonde mond. Het beheersen van een goed mondhygiëne is van groot belang voor een goed gebit. Dit doe ik al heel wat jaar met veel plezier. Samen met U een team om de gewenste resultaten te halen en te behouden!


Jacobien de Bruïne – Koopmans Praktijk management

Met veel plezier werk als praktijkmanager in onze sfeervolle, huiselijk ingerichte wachtkamer met moderne praktijkkamers. Na een aantal jaren met zijn tweeën gewerkt te hebben, ben ik heel gelukkig met de praktijk die we hier hebben neergezet. De service en patiëntvriendelijkheid staan voor mij centraal. Goed contact met onze patiënten vind ik heel belangrijk.


Isis Schoneveld  Assistente en Assistent Praktijkmanager

Als assistente zorg ik ervoor dat de tandarts zijn volle aandacht kan richten op de behandeling. Ik ben verantwoordelijk voor alles wat er naast de tandarts en in de kamer gebeurd. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het voorraad beheer en begeleiden van stagiaires.


Danique Aartsen Tandarts i.o. 

Preventie werk en assisterende functie tandartsen CadCam en implantologie

Ik ben in mijn vierde jaar van mijn studie tandheelkunde en hoop over anderhalf jaar mijn master te halen. Ik wil graag zo goed mogelijk het vak leren en werk daarom veel in de algemene praktijk. Ervaring op doen onder goede begeleiding is wat ik zoek. Bij de praktijk ben ik nauw betrokken door mijn ondersteunende functie en werkzaamheden die toegestaan zijn volgens de richtlijnen.

 

 

Kimberley de Niet  Preventie Assistente

Allround inzetbaar en ik ondersteun de hele praktijk daar en wanneer waar nodig. Zowel in de tandarts ondersteunende rol als preventie werk.


Lotte Fleur Naudin ten Cate

Als receptioniste en administratie medewerker ben ik de eerste die U tegenkomt aan de telefoon of achter de balie. Ik zorg bij binnenkomst dat U zo goed mogelijk begeleid wordt. Afspraken, vragen en begeleiding voor vervoer kan ik voor U regelen.


Amine  Assistente,stagaire

Als assistente help ik de tandarts bij de behandelingen. Zodat hij zijn behandeling goed en in alle rust kan doen.


Aangesloten bij

Residentaal Tandarts in Den Haag Residentaal Tandarts in Den Haag