Cerec coaching cursus


Op maat gemaakte begeleiding

Werkzaamheden als algemeen practicus zijn zeer divers. Van restauratieve tandheelkunde, orthodontie, parodontologie met implantologie.  De cliënt wordt niet alleen restauratief behandeld maar ook begeleid van het beging tot het eind. Door een sterke manier van informatie overdracht wordt er een vorm van motivatie aangeleerd. De cliënt wordt “Dental-minded” en zal daardoor openstaan voor een goede mondzorg en deze ook nastreven.

Voor Wim als tandarts worden daarin ook vele mooie behandelingen toegepast. Hij is met Cerec 2 begonnen, toen hij het aan het werk zag, wist hij meteen dat dit de toekomst is. Hij is iedere keer met de upgrade mee gegroeid.

In de directe restauratieve tandheelkunde kunnen er tegenwoordig gebruik gemaakt worden van keramiek en composiet. Deze materialen zijn kwalitatief zeer goed geworden. Door een juiste toepassing hebben ze een esthetische meerwaarde en lange levensduur. Het Cerec systeem is zeer gebruikers vriendelijk dus iedereen kan het leren. De cliënten zijn bijzonder tevreden over het feit dat de behandeling van één of meerdere kronen in één zitting gedaan kunnen worden. Voor de tandarts en de cliënt is dit een groot voordeel. Zeker nu de mogelijkheid er is om zelf met een eenvoudige en mooie manier kronen en bruggen op abutments te maken.

Interresse?  Mail of bel voor een op maat gemaakte begeleiding.
wimresidentaal@gmail.com / 070-4061823

 

Residentaal Tandarts in Den Haag Residentaal Tandarts in Den Haag