Masterclass Madonna

Wij organiseerden regelmatig de CEREC Masterclass in Madonna di Campiglio. Dit is een gevorderdencursus voor CEREC-gebruikers. Onlangs is weer een cursus geweest i.s.m. de traditionele cursus tandheelkunde “Post Graduate Course Madonna di Campiglio” die sinds 35 jaar georganiseerd wordt in dit skigebied.

Het motto “het nuttige met het aangename combineren” is zeer zeker van toepassing. De CEREC masterclass bestaat uit 5 dagdelen. Per dag zal 4 uur gewerkt worden. De overige tijd kunt u besteden aan de traditionele wintersport. Er wordt met een groep van maximaal 12 deelnemers gewerkt.  Hiervoor zullen er 6 operationele CEREC systemen nodig zijn in Italië. De cursusleiding is in handen van Wim de Bruïne, gecertificeerd CEREC trainer.

De certificaten worden door de centrale cursusorganisatie (Henk Donker en Mies Buisman) van Madonna di Campiglio georganiseerd.

Verblijf:
Ook uw verblijf en alles wat daarbij hoort (o.a. skipassen) wordt door deze organisatie geregeld. Het is dus noodzakelijk dat u zich ook bij hen aanmeldt.

Residentaal Tandarts in Den Haag Residentaal Tandarts in Den Haag